Kërçovë vazhdon dezinfektimi i rrugëve (VIDEO)

Vazhdojnë përpjekjet tona me këtë sfidë të panjohur, virusin
COVID-19 që e kaploi tërë njerëzimin.

Çdo njëri nga ne sa është pergjegjës, po aq edhe mund të kontribojë.

Respekto së paku rregullat për këtë situatë.

Ne do të vazhdojmë me gjithë kapacitetin tonë që të perballemi dhe të japim mundin maksimal për t’ia dalë mbarë !

Shkruan Fatmir Dehari në facebook duke paraqitur edhe këtë video

 

Posted by Fatmir Dehari on Sunday, March 22, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *