Fatmir Dehari krijon trupin kordinues dhe u vendosën këto konluzione

Komuna e Kërçovës me kujdes është duke e ndjekur situtën e krijuar në vend me koronavirusin…

Kërçovë vazhdon dezinfektimi i rrugëve (VIDEO)

Vazhdojnë përpjekjet tona me këtë sfidë të panjohur, virusin COVID-19 që e kaploi tërë njerëzimin. Çdo…