Shënohet viktima e parë nga koronavirusi në Maqedoni

Ministri i Shëndetësisë në konferencën e sotme për shtyp njoftoi se në vendin tonë tashmë kemi…

Shkollat e Kërçovës filluan me mësimin elektronik për nxënësit e tyre!

Nga dje mësimëdhënësit nga shkollat e mesme të Kërçovës “Drita” dhe “Mirko Mileski”, vendosën forma elektronike…

Një vit burg nëse nuk respektohet ora policore

Mosrespektimi i ndalesës për lëvizje nënkupton kryerje të veprës penale “mosveprim sipas rregullave shëndetësore” gjatë kohës…

Maqedoni shënohet viktima e parë nga koronavirusi, shkon në 114 numri i të infektuarve

Maqedonia e Veriut shënon viktimën e parë nga koronavirusi. Bëhet fjalë për një 57 vjeçarë nga…

Maqedoni orë policore deri në ora 06:00, ja kush do të mund të lëvize lirshëm

Nga ora 21:00 deri në 06:00 askush përveç të sëmurëve, pjesëtarëve të policisë, armatës, zjarrfikësit dhe…

Problemet me tiroide tek të rinjtë, sinjalet që jep trupi

Problemet me tiroiden nuk vërehen vetëm tek njerëzit në moshë madhore por edhe tek të rinjtë.…